Historien

Diskotek Star Beat har en lang historie bag sig som strækker sig over nogle år, og gennem en del stadier og andre diskoteker.

Starten (1991)

Det hele startede tilbage i 1991. Diskoteket hed dengang "Diskotek Powerboyz".Og bestod af 3 mand.
Her startede det med 2 monopladespillere og en hjemmelavet mixer, sammen med et gammelt Kustom musikanlæg.

Powerboyz nåede aldrig at blive til noget stort, og spillede kun 1 gang på et fritidshjem, hvor de havde fået lov til at øve.
Efter ca. ½ år blev ideen droppet og Powerboyz blev opløst.

Ny start (1992)

Folkene bag Powerboyz gik dog stadig med diskotekstankerne i hovedet. Dette medførte at de i 1992 prøvede igen.
Denne gang blev det dog under navnet "Diskotek THE DUDES". Her havde de købt og fået foræret en del ting fra diskotek "Road House mkII", som en fra THE DUDES gik i klasse med.
Hermed havde de nu en pult til 2 pladespillere samt en 5 kanals Monacor mixer. Dette diskotek kørte en del bedere og de ekspanderede med en 7 kanals lyscomputer. Diskoteket spillede dog igen kun 1 gang på fritidshjemmet hvor de havde fået lov at øve.

I 1993 gik det dog igen galt og de måtte stoppe igen, da de ikke fik nogen jobs og så ikke rigtig gad mere.

Tiden før Diskotek JAM

Gennem årene byggede Anders (DJ) stadig lidt videre på anlægget i håb om at starte diskoteker igen.

Starten på Diskotek JAM

Dette førte til at han i 1996 sammen med hans lillebror Morten og en af Mortens folkeskolekammerater Jens Christian startede "Diskotek JAM" (Jens,Anders, Morten). Det gik godt i starten hvor de spillede til forskellige klassefester. Det blev en så "stor succes" at de måtte bygge flere lyskasser og udbygge anlægget.

Så endte det med at Jens skulle på efterskole efter folkeskolen og diskoteket måtte så stoppe igen.

Det nye Diskotek JAM

Pausen varede indtil Morten startede på Jern og Metal. Her mødte Jesper, som var meget interesseret i at være med i diskoteket.
Dette resulterede i at Diskotek Jam efter en pause på 5-6 måneder kom igang igen.

To diskoteker i et

I mellemtiden havde Anders gennem en elektrikker kollega købt en lysbro på 8 meter med tilhørende stativer, samt en Stage Light lyseffekt, som gjorde at de nu havde lysbro.

Dette gjorde at diskoteket blev splittet i 2 et lillet diskotek JAM og et stort "Diskotek BLUESTAR". Gennem lang tid producerede Smedelærlingen Jesper og Automekanikerlærlingen Morten nogle spots til lysbroen. Samtidig med at elektrikkerlærlingen Anders sørgede for det elektriske, som kabler, fatninger m.m. Det endte med at diskotek JAM blev droppet og blev slået sammen til et, for at gøre det nemmere. Ingen af diskotekerne kom dog nogensinde ud at spille.

Starten på STAR BEAT

Navnet Blue Star måtte de dog hurtigt droppe da det til fynsmesterskabet viste sig at der var et diskotek ved samme navn. Dog gav navnene på andre diskoteker inspiration til det nuværende navn STAR BEAT som er sat sammen af diskoteksnavnene "Super STAR" og "PowerBEAT".

Efter en tid kom Kasper ind i billedet.
Star Beat begyndte stille og roligt at tage form og de begyndte at søge efter nogle jobs.
Dette resulterede i deres første rigtige job for en ungdomsskole, som blev en stor succes.
Efter endnu nogle videre udviklinger af lysudstyr og lydanlæg endte det med den helt store prøve som blev afholdt 2 gange på en skole i en gymnastiksal (se evt. galleri).

Med intensivt arbejde og en del lommepenge er Star Beat blevet til det de er idag. Nemlig en stor Succes !

Slutningen

Dette var historeien helt tilbage til starten af Diskotek Star Beat og tilbage til tiden hvor man ikke så det muligt at et diskotek kunne udvikle sig så eksplosivt som Starbeat har gjort gennem de seneste år.